Wij maken websites


WordPress website: van budget tot maatwerk

Wij maken WordPress websites en webshops, allemaal vanuit hartje Den Bosch. Van klein budget tot complete maatwerk oplossing of een WordPress webshop, wij verzorgen het van ontwerp tot hosting samen met onze partner Slim en Voordelig Online.

Onze WordPress websites zijn super gebruiksvriendelijk ontworpen en de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen snel en eenvoudig nieuwe functionaliteiten toevoegen, berichten plaatsen en nieuwe pagina’s aanmaken. Niet voor niets dat bijna 40% van alle websites ter wereld gebruik maakt van WordPress.


Waarom een WordPress website?

Een WordPress website is makkelijk te gebruiken, ook voor mensen met minder ‘computer’ ervaring. Je maakt eenvoudig zelf pagina’s, menu’s of een blog aan en je voegt zonder problemen afbeeldingen en filmpjes toe. Alles onder controle!

SCHAALBAAR

Of je nu een klein budget hebt of gaat voor maatwerk, met WordPress is alles mogelijk. Door het gebruik van templates kun je een bestaand ontwerp helemaal naar eigen hand zetten. Voor meer specifieke wensen maken onze ontwikkelaars een website op maat.

MAKKELIJK ONDERHOUD

Moet er toch iets veranderd worden aan je website? Geen probleem, dan passen we het bestaande website ontwerp iets aan. Met WordPress kunnen we ook eenvoudig nieuwe functionaliteiten voor je inbouwen of koppelingen maken met externe systemen.

RESPONSIVE DESIGN

Onze WordPress websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor alle schermen. Smartphones, tablets of een desktop pc: een WordPress website zorgt altijd voor een uitstekende gebruikerservaring.

Webdesign nodig op korte termijn?


Neem contact met ons op, wij brengen je bedrijf online tot leven!