Logo laten maken in Den Bosch? Professioneel en snel ontwerp

Wil je een logo laten ontwerpen in de regio van Den Bosch? Dan ben je bij Super Secret aan het juiste adres. Een logo is de basis van je huisstijl wat moeten zorgen voor herkenning. Met een goed logo zet je een sterk merk neer. Samen gaan we op zoek naar een onderscheidend ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Naast het maken van een logo helpen wij je graag bij het ontwerpen van een huisstijl en website. Zo ben je verzekerd van een professionele uitstraling.

Bij Super Secret werk je samen met een professionele, ervaren ontwerper. Je hoeft niet bang te zijn dat het ontwerp te wensen overlaat. Wij weten precies wat we moeten doen om een uniek logo te ontwerpen wat past bij jouw bedrijf. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een snelle levering. Weet je niet precies wat voor logo je wilt? Ook dan helpen wij je graag verder. Wij weten hoe belangrijk een goed logo en huisstijl is en denken daarom graag met je mee. Wacht niet langer en laat je logo ontwerpen door een specialist in Den Bosch.


Bekijk hier ons werk

Een grafisch designer is zo goed als zijn laatste ontwerp. Bekijk hier de logo’s die wij hebben ontworpen voor onze klanten in de regio van Den Bosch.


In 5 stappen een nieuw logo

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke stappen we moeten doorlopen om een onderscheidend logo te maken. Door deze stappen samen te doorlopen komen we tot het passend logo. Benieuwd naar onze werkwijze? Check het hier!


Stap 1: Aanvraag

Voordat we aan de slag gaan moet je eerst een aanvraag doen. Je kunt eenvoudig een vrijblijvende aanvraag doen via onderstaande button. Zodra je de aanvraag hebt verstuurd zullen wij deze in behandeling nemen en zo snel mogelijk contact opnemen om een voorstel te doen.


Stap 2: Kennismaking

Wanneer het voorstel akkoord is komen wij graag langs voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen voor het logo. Denk hierbij aan kleuren, vormen, iconen en lettertype. Dit doen wij aan hand van een brainstormsessie en/of het maken van een moodboard. Deze processen helpen ons bij het bedenken van diverse idee├źn.


Stap 3: Eerste ontwerp

Na het gesprek gaan wij aan de slag met het schetsen van een logo. Alle belangrijke punten die we hebben besproken tijdens de kennismaking nemen we mee in het ontwerp. Wanneer het eerste ontwerp af is delen we dit met jou.


Stap 4: Feedback

Wanneer je het logo hebt ontvangen mag je dit natuurlijk van feedback voorzien. Is de kleur naar wens? Heb je liever een ander lettertype? Zijn er andere zaken die missen? Dit kun je allemaal delen tijdens de feedbackronde. Het is belangrijk dat het logo past bij jouw bedrijf en de juiste lading dekt.


Stap 5: Eindresultaat

Zodra we de feedback hebben ontvangen passen we het logo aan zodat het naar wens is. Wanneer de feedback is verwerkt delen we het aangepaste logo met je. Mocht het ontwerp nog niet helemaal naar wens zijn is een extra feedbackronde altijd mogelijk. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Wij leveren de logo’s aan in diverse formaten zodat je het gemakkelijk kunt gebruiken voor je sociale media, website of drukwerk.


Daarom kies je voor Super Secret!

Laat je logo maken in de omgeving van Den Bosch door Super Secret. Wij hebben aandacht voor de klant en denken graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je garanderen dat je uniek en passend logo ontvangt. Wil je de volledige huisstijl uit handen geven? Ook dan kies je voor Super Secret.


Vraag vrijblijvend een offerte aan in Den Bosch


Je kunt eenvoudig online vrijblijvend een offerte aanvragen voor een kennismaking in Den Bosch.
Klik op onderstaande button en stuur een mail met je contactgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor een logo, huisstijl en/of website te bespreken.


Wat zijn de kosten voor het ontwerpen van een logo?

De kosten voor het laten ontwerpen van een logo zijn afhankelijk van verschillende factoren. Als kleine ondernemer weten wij hoe belangrijk het is om een scherp tarief aan te bieden. Wij lichten graag de kosten toe tijdens een telefoongesprek. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.